Je (t)huis

Je huis, je geluksplek op deze aardbol. We weten dat je eigen thuis enorm kostbaar voor je is. Daarom kan je bij ons je volledige woning verzekeren. En dat niet alleen. Ook iedereen in je woning is verzekerd: je partner, de kinderen, de poetshulp, huisdieren, het paard achteraan in de wei… We laten niemand in de kou staan.

We willen dat je thuis gelukkig bent. Daarom hoor je niet alleen van ons wanneer je ons nodig hebt. We doen ook regelmatig een nazicht zodat je woning altijd voldoende verzekerd is. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ook voor woonkredieten helpen je op weg. We bekijken graag samen met jou wat mogelijk is en vinden samen met onze partners de lening waar je voorkeur naar uitgaat. Bovendien staan we als bewakers van geluk niet alleen in voor je verzekeringen, ook voor je zoektocht naar de ideale immo-oplossing ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Verzekeringen én woonkredieten op jouw maat
  • Wij bieden je onafhankelijk advies
  • Verzekeringsaanbod van verschillende maatschappijen
  • Wij staan altijd voor je klaar: 24/24 en 7/7
Offerte aanvragen

Jouw geluk verzekeren?

Wees gerust, bij ons is jouw geluk in goede handen. Wij houden de wacht zodat jij je geen zorgen moet maken. Over niets.

Contacteer ons
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekerings- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Immo