Je ontspanning

Het ultieme gevoel van geluk? Dat is op vakantie gaan zonder zorgen. Of je nu in ons Belgenlandje blijft of naar het buitenland trekt, wij staan 7/7 en 24/24 paraat om je te helpen in geval van nood of bij tegenvallers allerhande. En dat zonder voorafgaande medische formaliteiten.

Een verzekering voor jou alleen? Of heb je er eentje nodig voor het hele gezin? Het is allemaal mogelijk. Wij overlopen alle mogelijke opties en verzekeren zo dat jij met de juiste verzekering op zak kan vertrekken.

Wil je een doorlopende of tijdelijke reisverzekering? En wat is voor jou het belangrijkste? Onbeperkte, wereldwijde medische kosten? RepatriŽring? Bescherming van je bagage? Annuleringsverzekering? Of de verzekering van je (huur)wagen?

Wij luisteren naar al jouw zorgen en nemen ze erna weg. Met een verzekering op maat zorgen wij dat je met een gerust hart kan vertrekken. Fijne reis!

  • Geen medische formaliteiten vooraf
  • Verzekering op maat: individueel of gezin, tijdelijk of doorlopend
  • Verzekeringsaanbod van verschillende maatschappijen
  • Wij staan altijd voor je klaar: 24/24 en 7/7
Offerte aanvragen

Jouw geluk verzekeren?

Wees gerust, bij ons is jouw geluk in goede handen. Wij houden de wacht zodat jij je geen zorgen moet maken. Over niets.

Contacteer ons
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekerings- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Immo