Je gezondheid

Heb je gezondheidsproblemen of een ongeval gehad? Of wil je verzekerd zijn tegen pech in het buitenland? Wij stellen je gerust met onze verschillende opties qua gezondheidsverzekeringen. Zo kan jij focussen op wat je echt leuk vindt!

Onbezorgd reizen naar de andere kant van de wereld bijvoorbeeld. Want ook in het buitenland, zit je goed. Zeg maar ‘ja’ tegen dat voorstel om te gaan rotsklimmen of die safari-tocht. Dankzij onze wereldwijde en onbeperkte hospitalisatiepolis, hoef je je nergens ter wereld ongerust te maken.

Heb je een hospitalisatieverzekering via je werk maar wil je van job veranderen? Wij gaan samen met jou op zoek naar een goede oplossing, zodat je met een gerust hart verder kan.

Langdurig ziek of een ongeval gehad? Wij zorgen ervoor dat je inkomen beschermd blijft en je je geen zorgen hoeft te maken over de afbetaling van leningen of andere kosten. Ook wanneer jij of een van je gezinsleden (plots) zorgbehoevend wordt, kan je rekenen op een aanvullend budget als extra steun.

  • Afgestemd op je medische voorgeschiedenis
  • Beperkt tot België of wereldwijd
  • Oplossing op jouw maat
  • Verzekeringsaanbod van verschillende maatschappijen
  • Wij staan altijd voor je klaar: 24/24 en 7/7
Offerte aanvragen

Jouw geluk verzekeren?

Wees gerust, bij ons is jouw geluk in goede handen. Wij houden de wacht zodat jij je geen zorgen moet maken. Over niets.

Contacteer ons
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekerings- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Immo