Getuigenissen

JACS bvba

De unieke service en ondersteuning die Joke, Vanessa en hun team leveren aan mijn onderneming, heb ik tot op heden in mijn 20 - jarige carrière als ondernemer nog niet eerder ontvangen.

FvdB Group

Joke heeft een mooi verzekeringspakket samengesteld en volgt dat nauw op. Neemt enerzijds contact met me op als er iets voordeliger is en anderzijds kan ik altijd contact opnemen voor dringende zaken. Met technische vragen neemt ze rechtstreeks contact op met mijn boekhouder. Dit vind ik zeer prettig. De schadegevallen worden niet alleen opgevolgd via mij, maar ook met externe partijen: dan zet Joke zich ertussen om het overzicht te bewaren en de communicatie te verzorgen. Bovenal is ze een goedlachse en vlotte madam en dat straalt positiviteit uit! Ik heb een warm en vertrouwd gevoel bij Groep Christoffels. Met een gerust hart laat ik mijn zaken aan hen over zodat ik als zelfstandige de tijd krijg om de dingen te doen waar ik goed in ben.

Bond Zonder Naam

Wij zijn een kleine vzw, maar hebben zoveel verschillende verzekeringspolissen dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Door de overstap naar Groep Christoffels kunnen we nu op beide oren slapen, alles wordt snel en tot in de puntjes opgevolgd. Wij zijn echt opgelucht dat we op hen kunnen vertrouwen. En zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Wij kunnen echt voelen dat ze ons graag zien.

Kippenhof Nijst

Het is van zeer groot belang voor een zelfstandige om samen te werken met de juiste partners. Op gebied van verzekeringen alsook voor immo beheer mag ik er fier op zijn dat bij Groep Christoffels een top team voor ons klaar staat waar kennis en passie zeker niet ontbreken.

Theijbers Boekhoudkantoor

Groep Christoffels is een jong en dynamisch team, een trendsetter die uitblinkt in advies en bijstand. Door hun vernieuwend concept en andere benadering onderscheiden zij zich in de verzekeringswereld en zijn ze voor ons bedrijf een loyale partner geworden; die ons verzekeringspakket in korte tijd wist te optimaliseren.

Schermafbeelding-2018-04-24-om-11.00.48
Classic Car Storage

“20 jaar geleden werden we klant, o.a. vanwege het jaarlijkse toetsen aan het marktaanbod van ons verzekeringspakket i.v.m. verleende dekkingen in relatie tot de bepaalde premie. Vandaag genieten we nog steeds dezelfde service, gekoppeld aan degelijk advies en dit met de glimlach.”

Schermafbeelding-2018-04-24-om-11.00.39
Dolmans Landscaping Group

“Al ruim 15 jaar doet Groep Christoffels onze verzekeringen. Wat een ‘ouderwetse’ service en klantvriendelijkheid! Als klant word je hier nog enorm gewaardeerd: altijd, toujours, always!”

Schermafbeelding-2018-04-24-om-11.00.32
L&R Kelderbouw

“Wij zijn al jaar en dag klant bij Groep Christoffels. Elk jaar zitten we samen aan tafel om ons dossier na te kijken. Regelmatig en proactief kijken ze of we nog de beste premies en voorwaarden genieten, of er waarborgen geschrapt moeten worden. Ook bij schade kunnen we steeds snel iemand bereiken en zijn we zeker van een goede afhandeling en correcte uitbetaling. Waar mogelijk nemen ze administratie uit handen en stellen zich restreeks met de betrokken partijen in verbinding. Wij zijn zeker 100% tevreden!”

Schermafbeelding-2018-04-24-om-11.00.01
AROgroup Architectuur

“Toen ik enkele jaren geleden uit besparingsoverweging alle evidenties in mijn bedrijf in vraag stelde, kwam een leger aan 30 jaar oude verzekeringspolissen tevoorschijn. De hulp en het advies van Groep Christoffels als onafhankelijks verzekeringsmakelaar, betekende voor ons een omvangrijke besparing op premieniveau. Het leuke is dat wij elk jaar opnieuw van die besparing kunnen genieten en dat vanaf nu dit pakket professioneel wordt beheerd.”

bnb
B&B Im’s & Wim’s

“Sinds 1999 zijn wij klant bij Groep Christoffels. De bevlogen zaakvoerders en het team doen hun uiterste best om zo maatgericht mogelijk te adviseren. Jaarlijks vindt er een opvolging plaats zodat zaken bijgesteld kunnen worden. Deze persoonlijke én professionele aanpak maakt dat de klant zich koning voelt en niet slechts een dossiernummer! De vriendelijkheid en kordaatheid waarmee problemen worden aangepakt, samen met de goede bereikbaarheid maken het plaatje compleet!”

Schermafbeelding-2018-04-24-om-11.00.17
Belisius Advocaten

“Ik ervaar Groep Christoffels als een uiterst professioneel en gedreven team, waarbij vertrouwen en optimale bijstand aan de klant hoog in het vaandel staan. Als advocaat bemerk ik dezelfde reflex bij Groep Christoffels van maximale belangenbehartiging voor de klant.”

proffix
Proffix Vakhandel

“Reeds vier jaar zijn wij klant bij Verzekeringsgroep Christoffels. Hiervóór waren al onze verzekeringspolissen verspreid over verschillende makelaars, die op hun beurt met nog meer verschillende maatschappijen samenwerkten. In samenwerking met Groep Christoffels hebben we een grondige audit gedaan en onze behoeften in kaart gebracht om vervolgens alle polissen te bundelen.”

human_solutions
Human Solutions

“Zoals voor mij, mijn klanten mijn ‘gasten’ zijn, en ik ICT en oplossingen op een menselijke manier benader, zo is Groep Christoffels al jaren actief en proactief, mijn ‘beschermengel’, steun en toeverlaat met oplossingen zowel op professioneel als op privé-vlak.”