Verzekeringsaanbod

Als werkgever wil je dat je bedrijf voorbereid is op brute pech of schade. Bij ons vind je alle mogelijke verzekeringen die je bedrijf kunnen beschermen. Je kan dus gerust zijn: wij waken over je bedrijf, je verwezenlijking, je geluk.

Brand
Brand

Bescherm je bedrijf met een brandverzekering tegen directe en indirecte schade van een brand. Zo blijf je na een brand niet in zak en as zitten.

Machinebreuk
Machinebreuk

Stukken aan een van je machines? Brengt dat de productie in gevaar? Met onze machinebreukverzekering blijf je rustig ademhalen in geval van schade.

Alle-risicos
Alle risico’s

Wil je met één verzekering een waaier aan voorwerpen en materiaal beschermen? Dat kan je het best met onze verzekering voor alle risico’s. Je verzekering dekt onder andere materiële schade door storm, vandalisme, ontploffing en waterschade.

Electro-apparaten
Elektrische en elektro-apparaten

Schade aan elektrische apparaten, zoals computers, telefoons of – help! – de koffiemachine? Geen nood, met een verzekering voor elektrische en elektro-apparaten heb je alles onder controle. En in tussentijd mag je gelukkig bij ons een tas koffie komen drinken.

Burgerrechtelijke-aansprakelijkheid
Burgerrechtelijke aansprakelijkheid

We beschermen jou en je bedrijf wanneer je aansprakelijk wordt gehouden voor schade aan iemand anders. Met onze verzekering voor burgerrechtelijke aansprakelijkheid ben je gerustgesteld en staan we garant voor jou.

Objectieve-BA-na-brand
Objectieve BA na brand en ontploffingen

Restaurant? Kantoorgebouw? Hotel? Sportzaal? Als publieke instelling kan je je verzekeren met een objectieve BA-verzekering tegen brand en ontploffingen. Zo bescherm je jezelf tegen schadeclaims wanneer je zonder bewijs van fout verantwoordelijk wordt gehouden na een brand of ontploffing.

Arbeidsongeval
Arbeidsongevallen

Wat als een van je werknemers een ongeval krijgt op het werk? Dan wil je natuurlijk alleen maar het beste voor hem of haar. Wij stellen jou en je werknemer gerust met onze verzekering voor arbeidsongevallen. Zo kan jij met je bedrijf op volle kracht verder, terwijl je werknemer de tijd heeft om te recupereren.

Auto-en-transport
Auto en transport

Verzeker de bedrijfswagens van je werknemers, vrachtwagens, bestelwagens… met onze auto- en transportverzekering. Je kiest uit de verschillende opties de verzekering die het best bij je bedrijf past en kan zo je werknemers met een gerust hart de baan op sturen.

Vervoer-en-verblijf-van-waarden
Vervoer en verblijf van waarden

Je meest waardevolle zaken bewaar je liefst in de veiligheid van je (kantoor)gebouw. Maar wat als ‘achter slot en grendel’ toch niet voldoende blijkt? Dan wapenen wij je met de best mogelijke verzekering om mogelijke verliezen op te vangen. En ook als je onderweg bent met kostbaar materiaal, hoef je je geen zorgen te maken.

cyber
Cyberrisk

Verlies van (gevoelige) gegevens, computers die onbruikbaar worden, een netwerk dat ontoegankelijk gemaakt wordt… Cybercriminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Wij bieden je een verzekering tegen cyberrisks op maat van jouw bedrijf, met gespecialiseerde IT-bijstand zodat je op beide oren kan slapen.

Test: is jouw bedrijf cybersafe?

Vraag een offerte aan.

 
 

Jouw geluk verzekeren?

Wees gerust, bij ons is jouw geluk in goede handen. Wij houden de wacht zodat jij je geen zorgen moet maken. Over niets.

Contacteer ons
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekerings- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Immo