Uw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind u enkele getuigenissen van onze klanten:

Sinds 1999 zijn wij klant bij Groep Christoffels.
De bevlogen zaakvoerders en het team doen hun uiterste best om zo maatgericht mogelijk te adviseren. Jaarlijks vindt er een opvolging plaats zodat zaken bijgesteld kunnen worden. Deze persoonlijke én professionele aanpak maakt dat de klant zich koning voelt en niet slechts een dossiernummer! De vriendelijkheid en kordaatheid waarmee problemen worden aangepakt, samen met de goede bereikbaarheid maken het plaatje compleet!
 
Geplaatst door: Irmgard Pletzers - BED & BREAKFAST IM’S &
Keelstraat 4; BE 3770 Vroenhoven
http://www.imsenwims.eu/
Zoals voor mij, mijn klanten mijn “gasten” zijn, en ik ICT en oplossingen op een menselijke manier benader, zo is Groep Christoffels al jaren actief en proactief, mijn “beschermengel”, steun en toeverlaat met oplossingen zowel op professioneel als op privé-vlak.
 
Geplaatst door: Guy van Heuzen - HUMAN SOLUTIONS
Kanaaldijk 7; BE 3620 Lanaken
http://www.hs-ict.eu/
Reeds vier jaar zijn wij klant bij Verzekeringsgroep Christoffels. Hiervóór waren al onze verzekeringspolissen verspreid over verschillende makelaars, die op hun beurt met nog meer verschillende maatschappijen samenwerkten. In samenwerking met Groep Christoffels hebben we een grondige audit gedaan en onze behoeften in kaart gebracht om vervolgens alle polissen te bundelen.
Dankzij Verzekeringsgroep Christoffels zijn wij nu zeker van een betere dekking en dat tegen zeer marktconforme premies. Zowel met het bedrijf Proffix, als privé ben ik sindsdien verzekerd bij Groep Christoffels. Ik ben zeer tevreden met hun persoonlijke aanpak van onze dossiers en hun doorgedreven maatwerk.
Zij bieden ons een voortdurende evaluatie van mogelijke verzekeringsvormen en zorgen steeds voor een accurate opvolging. Verder worden wij door Groep Christoffels als klant regelmatig uitgenodigd voor diverse seminaries waardoor we de kans krijgen met verschillende collega-ondernemers de mogelijkheden op de verzekeringsmarkt ook vanuit een financieel standpunt te bekijken en te evalueren. Dank je wel Groep Christoffels!
 
Geplaatst door: Wim Verjans - PROFFIX VAKHANDEL
Oud Kantoorstraat 6; BE 3620 Lanaken
http://www.proffix.be/

<< Begin Vorige 1 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 1


Stuur een getuigenis
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.