Verzekeringen met een persoonlijke aanpak: hoe wij het verschil maken

25 februari 2019

Verzekeringen zijn verzekeringen. Het is iets wat vaak gedacht wordt, maar niets is minder waar. Door verzekeringen met een persoonlijke aanpak te benaderen, proberen wij echt het verschil te maken. Hoe we dat doen, lichten we je graag toe.

Niet product- maar mensgericht

Bij ons vind je geen droge verzekeringsmakelaars die puur productgericht zijn. Om ons werk zo goed mogelijk te doen, en jou als klant dus zo goed mogelijk te helpen, vertrekken we altijd vanuit jou, de mens of het bedrijf. Wat is belangrijk voor jou? Wat zijn jouw ervaringen met bepaalde producten? Maar vooral, waar lig jij van wakker? Met dat volledige verhaal in ons achterhoofd trekken we onze kast open om de juiste producten te vinden die het best aansluiten bij jouw noden. Niet per se de producten waarop wij het meest verdienen. Wel degene waar jij het meeste aan hebt. Wij zijn immers voorstanders van langetermijnrelaties. En daarin zijn verzekeringen met een persoonlijke aanpak onmisbaar.

Volledige ontzorging: geen holle woorden

Privé en bedrijf lopen bij zaakvoerder vaak in elkaar over, vandaar dat we je op beide vlakken bijstaan. Jij hoeft je verzekeringen niet in je hoofd te steken. Om onze service te vervolledigen, voeren we ook jaarlijkse nazichten uit. Zo anticiperen we op zaken waarvoor jij geen tijd hebt. Want de business blijft maar doorrazen. Een nieuwe productlijn, werknemers die veranderen… Verzekeringen worden dan al snel over het hoofd gezien. Maar daarom zijn wij er. Wij houden onze drempel bewust laag, zodat je bij veranderingen of vragen ons snel even belt of whatsappt.

En indien je wilt dat wij rechtstreeks in contact staan met je boekhouder of sociaal secretariaat, dan nemen we dat graag erbij. Anders zouden we niet van verzekeringen met een persoonlijke aanpak spreken. Dat we je volledig ontzorgen, zijn dus geen holle woorden. Het is net waar wij het verschil maken.

Het beste van twee werelden

We zijn een kleiner kantoor, gevuld met empathisch personeel dat dicht bij jou en al onze klanten staat. Daarnaast blijft zaakvoerder Joke je aanspreekpunt. Het maakt dat je als zaakvoerder met een gelijkgezinde spreekt, die je problematiek maar al te goed begrijpt en samen met haar team het onderste uit de kan haalt. De ideale omgeving voor verzekeringen met een persoonlijke aanpak.

Maar als kantoor zijn we ook lid van Aquilae, een makelaarsvereniging van een veertigtal kantoren. Hierdoor kunnen we veel informatie uitwisselen en samen onderhandelen over premies. Het resultaat? Een kleinere, persoonlijke speler met de slagkracht van een grote. Het beste van twee werelden dus.

Ontdek bij ons dat verzekeringen met een persoonlijke aanpak werkt

Ontdek je graag hoe wij het verschil maken met verzekeringen met een persoonlijke aanpak? Spring dan eens binnen in ons kantoor en je merkt het meteen. Nog vragen of graag meer informatie? Contacteer ons gerust, we staan klaar om je zorgen over te nemen!