Verhuren zonder zorgen: de voordelen van rentmeesterschap op een rij

22 november 2018

Een woning of appartement verhuren, kan heel wat stress met zich meebrengen. Huurachterstand, technische problemen, de zoektocht naar nieuwe huurders… Wil je genieten van de voordelen van verhuren zonder zorgen? Dat kan, door te verhuren met rentmeesterschap. Als rentmeesters nemen wij het volledige verhuurproces in handen. En nemen jouw zorgen dus weg. Wij zetten de voordelen op een rij.

De huur op tijd betaald

Dankzij ons mag je er zeker van zijn dat de huur netjes op tijd op jouw rekening staat. Zijn er eens betalingsproblemen, dan zijn wij met onze ervaring de geknipte personen om hierachter te gaan. En indien nodig aarzelen we niet om verder stappen te ondernemen. Een extra tip: dankzij een huurgarantieverzekering garandeer je dat de huur ook bij problemen verder betaald wordt. Dát noemen wij verhuren zonder zorgen.

24/7 bereikbaar voor je huurders

Onverwachte technische problemen? Verhuur zonder zorgen want met ons als rentmeesters is dat niet jouw zorg maar de onze. Wij zijn 24/7 het aanspreekpunt voor jouw huurders. Een frietketel die op kerstavond de zekering doet springen? Een defect wanneer jij net op welverdiende vakantie bent? Geen zorgen, wij zorgen dat een technieker ter plaatse gaat.

Van begin tot eind zorgenvrij

Eén handtekening, meer hebben we niet nodig om te verhuren zonder zorgen. Wanneer je verhuurt met rentmeesterschap, regelen wij alles voor jou. We begeleiden de bezoeken aan het pand, doen controles, staan in voor de wederverhuring… Kortom: alles dat bij een huurpand komt kijken. Natuurlijk gebeurt dat allemaal in communicatie met jou als eigenaar.

Experts aan het werk

Momenteel hebben we meer dan 110 huurpanden in ons beheer. We durven ons dan ook wel experts ter zake noemen. Maar dat betekent niet dat we niet elke dag opnieuw werken aan een nog betere service en kwaliteit. Door de grote tevredenheid van onze klanten, genieten we bovendien van gunstige tarieven bij onze partners, zoals de klusjesman.

Budgetvriendelijk

Onze diensten voor het verhuren met rentmeesterschap starten al vanaf 25 euro per maand. Dat is goedkoper dan de meeste GSM-abonnementen. Vraag de exacte prijs gerust vrijblijvend bij ons aan zodat ook jij kan verhuren zonder zorgen.

Verhuur zonder zorgen en kies nu voor het rentmeesterschap

Dankzij het rentmeesterschap is jouw pand in goede handen en kan jij verhuren zonder zorgen. Wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen en helpen je graag verder op jouw manier. Aarzel dus niet om meer informatie te vragen over het rentmeesterschap. We staan voor je klaar.