VERKOPEN/VERHUREN?
Wij staan graag aan je zijde!

Marketingplan voor uw verkoop

Je wilt een woning verkopen? Maar hoe begin je eraan? En vooral, hoe zorg je ervoor dat je al snel succes hebt? Geen zorgen, wij staan al klaar met raad en daad. We werken voor jou een marketingplan op maat uit. Dat gaat van een brochure, de plaatsing van een bord tot kwalitatieve foto’s en publiciteit via verschillende media. We zullen je woonst niet alleen op onze website plaatsen maar ook persoonlijk promoten in de etalage en op multimedia-apparatuur in ons kantoor. Wedden dat een gelukkig koper zich snel zal aanmelden?

Waarde- en interieuranalyse

Wanneer je een woonst wil verkopen, zullen wij voor je een verkoopbaarheidstudie uitvoeren. Dat neemt meteen al heel wat zorgen weg. Want hoeveel kan je vragen voor je woonst? Wat zijn de troeven en waar is werk aan? Daarin zijn we altijd realistisch, zodat je meteen een goed zicht hebt op wat een eerlijke prijsstelling is. Want wij willen niet dat je eerst een te hoge prijs vraagt, om die erna teleurgesteld te verlagen. Of dat je te weinig vraagt. Wij staan garant voor een vlotte verkoop waar je het maximum uit je woning haalt. Haal dus maar gerust adem.

Wil je je woonst nog extra aantrekkelijk maken voor de verkoop. En zo de verkoopkansen aanzienlijk doen toenemen? Wij kunnen je hiermee helpen door een interieuranalyse uit te voeren en tips te geven om je woning te doen stralen. Want het is algemeen geweten dat een ingerichte woning beter verkoopt.

Begeleiding 24/24 – 7/7

Vragen over je verkoop? We zijn altijd bereikbaar: 7/7 en 24/24. Ook over mogelijke kopers hoef je je geen zorgen te maken. Wij selecteren voor jou de potentiŽle kopers en begeleiden ze bij hun bezoek. Hebben zij vragen, dan staan we ook altijd voor hen ter beschikking. Zo krijgen alle partijen een optimale service. U als verkoper gelukkig, zij als mogelijke kopers gelukkig. En daar worden wij dan weer gelukkig van.

Een volledig verkoopdossier

We stellen voor jou een volledig verkoopdossier op. Daarin zetten we graag de puntjes op de i, zodat je niet bezorgd een ingewikkeld dossier moet doorbladeren. In ons dossier zetten wij ook zwart op wit alle inspanningen die wij voor je doen. Zo weet je dat wij onze beloften altijd nakomen en voor een perfecte dienstverlening zorgen. Want wij houden altijd ons woord. Minstens ťťn keer per maand krijg je van ons ook een update van de verkoop. Zo ben je altijd op de hoogte.

No cure, no pay

Stel dat het ‚Äď ondanks al onze inspanningen ‚Äď niet lukt om je woonst te verkopen? Geen zorgen, wij gaan je niets aanrekenen dat we je niet hebben kunnen geven. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We hanteren daarom het no cure no pay-principe. Geen verkoop = geen kosten voor jou.

Advies aan potentiŽle kopers

We helpen niet alleen jou, maar ook potentiŽle kopers. En zo helpen we jou onrechtstreeks ook weer. Wij adviseren hun bijvoorbeeld over hypotheekleningen. Naast hun te informeren, stimuleren we zo ook een snellere verkoop. Win-win!

Huren en verhuren

Wil je een woning of appartement verhuren? We nemen de hele rompslomp en zorgen die daar komen bij kijken graag van je over. We gaan voor je op zoek naar een huurder, sluiten een correcte huurovereenkomst af, maken de plaatsbeschrijving en zorgen dat alle documenten geregistreerd zijn. Als je dat wenst, kunnen wij via een volmacht op de verhuring ook het volledige beheer en de opvolging voor je waarnemen. Zo kan je er gerust in zijn dat wij je huurpand goed in de gaten houden.

  • Marketingplan op maat van jouw pand
  • Correcte prijsstelling na waarde-analyse
  • Wij staan altijd voor je klaar: 24/24 en 7/7
  • Transparant verkoopsdossier
  • Geen verkoop/verhuur: geen kosten
Vraag info

Jouw woning verkopen?

Wij staan met raad en daad klaar om voor jouw woning een nieuwe en gelukkige eigenaar te vinden.

Contacteer ons
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekergins- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt - nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Verzekeringen