Getuigenissen

Tom

De samenwerking met Groep Christoffels was erg aangenaam dankzij persoonlijke aanpak: die professioneel is, maar toch warm. Discreet, maar toch persoonlijk. Alles werd erg correct afgehandeld, met de nodige flexibiliteit. Een groot pluspunt volgens ons is het inschakelen van de professionele fotograaf voor de foto's van een pand.

Sonia

Twee keer verkocht ik mijn appartement via Groep Christoffels. De eerste keer stond Ivo Christoffels nog aan het roer. De tweede keer was ik bij Vanessa in goede handen - altijd vriendelijke en bereid om me verder te helpen. Maar ook op vlak van verzekeringen ben ik zeer tevreden. Bij Groep Christoffels weet ik dat ze niet zullen rusten tot er een oplossing gevonden is.

Marielle

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding door Groep Christoffels! Voor vragen, onduidelijkheden of advies konden wij altijd terecht bij Vanessa. Na het tekenen van het voorlopige koopcontract wilden wij het huis nog een paar keer bezoeken en dit was altijd mogelijk, zelfs in het weekend.

Nicole

Wij waren heel tevreden met de begeleiding door Groep Christoffels. De prijsbepaling was correct, vragen werden vlug en duidelijk beantwoord. Alles verliep professioneel.

Winny

Professionele en zorgvuldige aanpak vanaf het begin van de overeenkomst. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden, evaluatie en aanpassing van het verloop tot aan de verkoop gebeurt altijd in duidelijk overleg. Vlotte afhandeling.

R. Cleuren

Ik wil Groep Christoffels bedanken voor de snelle afhandeling van de verkoop van het huis. Ik hou er goede herinneringen aan over, vooral de vriendelijkheid en kordate onderhandelingen waren voortreffelijk. Een tussenkomst voor de onteigening van het fietspad kwam eigenlijk ongelegen, maar is toch goed opgelost.

Rebekka

De samenwerking met Groep Christoffels verliep heel vlot en aangenaam. Ik had nooit gedacht om op nauwelijks twee weken een verkoop en aankoop te kunnen doen. Alles werd voor mij geregeld op een correcte manier en in goed overleg. Ik was ook heel tevreden over de gemaakte foto's en de advertentie. Ik raad Groep Christoffels aan, aan iedere koper/verkoper!

Michelle

Vanessa is iemand bij wie je een huis vindt om thuis te zijn, iemand die voor je vecht om de juiste mensen te krijgen voor het juiste huis. Ze doet er alles aan om je het zo makkelijk mogelijk te maken, maar ook om spoed achter de zaak te zetten indien nodig.

Hannie

Ik ben tevreden geweest om met Groep Christoffels samen te werken. Vanessa is een aangenaam persoon om mee te spreken, ze weet waar ze het over heeft en legt alles goed uit zonder zich op te dringen. Al mijn vragen zijn steeds beantwoord. Overigens hebben ze een duidelijke website.

Isy en Miranda

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis verkochten via een makelaar. Gedurende het hele proces waren we overtuigd van de ernst en deskundigheid van Vanessa. De accurate opvolging van de nog uit te voeren audits, alle noodzakelijke voorbereidingen om de foto’s van het huis en interieur zo aantrekkelijk en zo snel mogelijk op de website te plaatsen, vooral het feit dat ze constant bereikbaar was en snel reageerde op onze vragen, vonden we erg prettig. Ze zorgde voor de nodige feedback, begeleiding en een correcte contractafhandeling. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking en bevelen Groep Christoffels zeker aan.