WIJ BEWAKEN JOUW GELUK!

Bij ons is jouw geluk in goede handen. We zijn een professioneel team dat klaarstaat voor jou en wilt dat jij je goed voelt. Want wat is er leuker dan het gevoel dat alles goed zit en er niets kan mislopen? Wij gaan met jou op zoek naar je geluksplek. Of zorgen dat je met een gerust hart kan verkopen of verhuren.

banner_contact-1

ZORGELOOS VERKOPEN
OF VERHUREN

Een woonst verkopen of verhuren, dat is altijd een spannende onderneming. Maar wij zijn er om je gerust te stellen. We begeleiden je door het volledige verkoop- of verhuurproces en waken erover dat je het maximum uit je woning haalt.

Marketingplan voor uw verkoop

Je wilt een woning verkopen? Maar hoe begin je eraan? En hoe zorg je ervoor dat je snel succes hebt? Geen zorgen, wij staan al klaar met raad, daad en een uitgewerkt marketingplan.

Waarde- en interieuranalyse

Met onze verkoopbaarheidsstudie staan we garant voor een vlotte verkoop waarbij je het maximum uit je woning haalt. Een interieuranalyse zorgt dan weer dat we je woning doen stralen.

Begeleiding 24/24 – 7/7

Vragen over je verkoop? We zijn altijd bereikbaar: 7/7 en 24/24. Ook voor mogelijke kopers, die wij selecteren en begeleiden tijdens hun bezoek. Zo krijgen alle partijen een optimale service.

Een volledig verkoopdossier

We stellen voor jou een volledig verkoopdossier op waarin we onze inspanningen zwart op wit neerschrijven. Zo weet je dat wij onze beloften altijd nakomen en voor een perfecte dienstverlening zorgen.

No cure, no pay

We hanteren het no cure no pay-principe. Geen verkoop = geen kosten voor jou. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Advies aan potentiële kopers

We helpen niet alleen jou, maar ook potentiële kopers. En zo helpen we jou onrechtstreeks ook weer. Win-win!

Huren en verhuren

Wil je een woning of appartement verhuren? We nemen de hele rompslomp en zorgen die daar komen bij kijken graag van je over. Geruststellend, toch?

Tom
De samenwerking met Groep Christoffels was erg aangenaam dankzij persoonlijke aanpak: die professioneel is, maar toch warm. Discreet, maar toch persoonlijk. Alles werd erg correct afgehandeld, met de nodige flexibiliteit. Een groot pluspunt volgens ons is het inschakelen van de professionele fotograaf voor de foto's van een pand. Lees meer
Sonia
Twee keer verkocht ik mijn appartement via Groep Christoffels. De eerste keer stond Ivo Christoffels nog aan het roer. De tweede keer was ik bij Vanessa in goede handen - altijd vriendelijke en bereid om me verder te helpen. Maar ook op vlak van verzekeringen ben ik zeer tevreden. Bij Groep Christoffels weet ik dat ze niet zullen rusten tot er een oplossing gevonden is. Lees meer
Marielle
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding door Groep Christoffels! Voor vragen, onduidelijkheden of advies konden wij altijd terecht bij Vanessa. Na het tekenen van het voorlopige koopcontract wilden wij het huis nog een paar keer bezoeken en dit was altijd mogelijk, zelfs in het weekend. Lees meer
Nicole
Wij waren heel tevreden met de begeleiding door Groep Christoffels. De prijsbepaling was correct, vragen werden vlug en duidelijk beantwoord. Alles verliep professioneel. Lees meer
Winny
Professionele en zorgvuldige aanpak vanaf het begin van de overeenkomst. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden, evaluatie en aanpassing van het verloop tot aan de verkoop gebeurt altijd in duidelijk overleg. Vlotte afhandeling. Lees meer
R. Cleuren
Ik wil Groep Christoffels bedanken voor de snelle afhandeling van de verkoop van het huis. Ik hou er goede herinneringen aan over, vooral de vriendelijkheid en kordate onderhandelingen waren voortreffelijk. Een tussenkomst voor de onteigening van het fietspad kwam eigenlijk ongelegen, maar is toch goed opgelost. Lees meer
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekergins- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt - nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Verzekeringen

Jouw woning verkopen?

Wij staan met raad en daad klaar om voor jouw woning een nieuwe en gelukkige eigenaar te vinden.

Contacteer ons

Jouw geluksbrengers