WIJ BEWAKEN JOUW GELUK!

Bij ons is jouw geluk in goede handen. We zijn een professioneel team dat klaarstaat voor jou en wilt dat jij je goed voelt. Want wat is er leuker dan het gevoel dat alles goed zit en er niets kan mislopen? Wij gaan met jou op zoek naar je geluksplek. Of zorgen dat je met een gerust hart kan verkopen of verhuren.

banner_contact-1

ZORGELOOS VERKOPEN
OF VERHUREN

Een woonst verkopen of verhuren, dat is altijd een spannende onderneming. Maar wij zijn er om je gerust te stellen. We begeleiden je door het volledige verkoop- of verhuurproces en waken erover dat je het maximum uit je woning haalt.

Marketingplan voor uw verkoop

Je wilt een woning verkopen? Maar hoe begin je eraan? En hoe zorg je ervoor dat je snel succes hebt? Geen zorgen, wij staan al klaar met raad, daad en een uitgewerkt marketingplan.

Waarde- en interieuranalyse

Met onze verkoopbaarheidsstudie staan we garant voor een vlotte verkoop waarbij je het maximum uit je woning haalt. Een interieuranalyse zorgt dan weer dat we je woning doen stralen.

Begeleiding 24/24 – 7/7

Vragen over je verkoop? We zijn altijd bereikbaar: 7/7 en 24/24. Ook voor mogelijke kopers, die wij selecteren en begeleiden tijdens hun bezoek. Zo krijgen alle partijen een optimale service.

Een volledig verkoopdossier

We stellen voor jou een volledig verkoopdossier op waarin we onze inspanningen zwart op wit neerschrijven. Zo weet je dat wij onze beloften altijd nakomen en voor een perfecte dienstverlening zorgen.

No cure, no pay

We hanteren het no cure no pay-principe. Geen verkoop = geen kosten voor jou. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Advies aan potentiële kopers

We helpen niet alleen jou, maar ook potentiële kopers. En zo helpen we jou onrechtstreeks ook weer. Win-win!

Huren en verhuren

Wil je een woning of appartement verhuren? We nemen de hele rompslomp en zorgen die daar komen bij kijken graag van je over. Geruststellend, toch?

Kippenhof Nijst
Het is van zeer groot belang voor een zelfstandige om samen te werken met de juiste partners. Op gebied van verzekeringen alsook voor immo beheer mag ik er fier op zijn dat bij Groep Christoffels een top team voor ons klaar staat waar kennis en passie zeker niet ontbreken. Lees meer
Romain
Zorgvuldige en professionele aanpak van Vanessa bij de verkoop van ons huis. Alles werd ons uit handen genomen zoals opvragen van alle documenten en attesten, de fotograaf, de reclame via de website en Facebook. De bezichtiging werd gegroepeerd op enkele dagen en de verkoop werd zeer snel gerealiseerd (3 dagen) en correct uitgevoerd. Waren er vragen of onduidelijkheden stond ze dadelijk en met de glimlach klaar om alles te verklaren. Ook de afhandeling van de verzekeringen werd accuraat door Groep Christoffels afgehandeld. Hun slogan klopt volledig: Bewakers van geluk. Lees meer
Nicky
De verkoop van onze huidige woning is volledig naar wens verlopen, van de eerste kennismaking tot de ondersteuning bij het opstellen van de verkoopovereenkomst. De woning is zeer snel verkocht (binnen 4! dagen) met een marge van minder dan 3% op de geschatte prijs. Alle afspraken werden correct nagekomen en we kregen regelmatig proactief updates over de stand van zaken. Ook de aankoop van onze nieuwe woning is via Groep Christoffels verlopen, wederom naar alle tevredenheid. De bezichtiging was professioneel, maar toch persoonlijk. Vanessa stond daarnaast altijd klaar voor vragen en advies. Bewaker van geluk is voor Vanessa in ons geval zeker van toepassing. Lees meer
Jackie
Wij zijn zeer tevreden over de werking van Groep Christoffels. Zowel bij onze koop en verkoop. Wij hebben een huis gekocht via deze makelaar en zijn zeer tevreden over de manier waarop dit alles verlopen is. Prima uitleg bij de bezichtiging van de woning alsook over de gang van zaken bij de ondertekening van het compromis. Ook bij de verkoop van ons appartement zijn we zeer tevreden over de gang van zaken. Ons appartement was op drie weken verkocht, wat zeer vlug was, buiten verwachting. Prima ook dat ze niet enkel via hun website reclame maken maar dat ze nog eens alles via Facebook posten. Lees meer
Tom
De samenwerking met Groep Christoffels was erg aangenaam dankzij persoonlijke aanpak: die professioneel is, maar toch warm. Discreet, maar toch persoonlijk. Alles werd erg correct afgehandeld, met de nodige flexibiliteit. Een groot pluspunt volgens ons is het inschakelen van de professionele fotograaf voor de foto's van een pand. Lees meer
Sonia
Twee keer verkocht ik mijn appartement via Groep Christoffels. De eerste keer stond Ivo Christoffels nog aan het roer. De tweede keer was ik bij Vanessa in goede handen - altijd vriendelijke en bereid om me verder te helpen. Maar ook op vlak van verzekeringen ben ik zeer tevreden. Bij Groep Christoffels weet ik dat ze niet zullen rusten tot er een oplossing gevonden is. Lees meer
poppetjes

leg je geluk
in onze handen

Wanneer voelde jij je nog eens helemaal relaxed? Dat gevoel dat alles goed zit en niets kan mislopen. Dat is precies het gevoel dat wij voor jou willen. Wij dragen ons steentje bij aan jouw gelukkig-zijn met de juiste verzekergins- en immo-oplossingen. Zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken.

Maar wij willen meer zijn dan de bewakers van jouw geluk. Wij willen actief bijdragen tot jouw geluk. Wij helpen jou om brute pech altijd een stap voor te zijn.

Zo zorgen wij dat je altijd gerust kan zijn. Wat er ook gebeurt - nu en in de verre toekomst. Leg jouw geluk in onze handen en wij bewaken het.

Lees meer Verzekeringen

Jouw woning verkopen?

Wij staan met raad en daad klaar om voor jouw woning een nieuwe en gelukkige eigenaar te vinden.

Contacteer ons

Jouw geluksbrengers